Continuarea genocidului basescian a fost reconfirmata, insa nimeni n-a inteles asta

Nu stiu de ce toti au fost mirati de accelerarea dezintegrarii vietii cetatenilor de rand, odata ce Basescu a anuntat expres acest lucru. Nu stiu cum, un aspect deosebit de important le-a scapat jurnalistilor, chiar si acelora ce sunt anti-basescu.

Daca va reamintiti, la mica remaniere, dupa ce toti acei infecti au jurat nu stiu ce rahaturi legate de propasire materiala si spirituala a neamnului, Basescu a tinut un discurs, dupa ce toate scursurile si-au damnat sufletul, unele scursuri facand-o pentru a doua oara (vezi Anca Boagiu);

In acel discurs Basescu a spus urmatoru’ lucru, GUVERNUL SA CONTINUE APLICAREA UNIFORMA A PLANULUI DE AUSTERITATE.
Imi aduce aminte de politicile ministerului de finante nazist (mai precis de programul T4), minister al lui Hjalmar Schacht.
Basescu a spus public, cat se poate de clar, ca a vrut o politica de genocid social si ca inca o doreste. Insa opozitia a dormit atunci, cum doarme si acum si se preface ca mai are cate-un spasm in somn, atunci cand ies pe posturi sa critice guvernul de austeritate nazista Basescu-Boc-Videanu-Udrea, fara sa spuna ca e de sorginte nazista, constienta, sau nu e nazista fatis.

Insa, sindicatele, opozitia si in buna masura presa prefera sa mearga pe burta, din diferite ratiuni, mai mult sau mai putin financiare in absenta temeiului moral si legal, care a nascut functiile, profesiile si demnitatile lor.

Anunțuri

Etichete: , , , ,

2 răspunsuri to “Continuarea genocidului basescian a fost reconfirmata, insa nimeni n-a inteles asta”

 1. KLAUDIU_E Says:

  Felicitari Serban!

  Era necesar acest blog.Esti bun!
  Sunt cu tine!

  Traiasca leul in jungla… nu la circ!

 2. PETRICA N Says:

  NEAMUL ACESTA ROMANESC ,BLAND , TOLERANT SI SINGURUL DI N LUME CARE SPUNE CAND E RAU ; DOAMNE FERESTE DE MAI RAU , ARE CEVA DE CARE LA MULTI LE ESTE FRICA ,CAPACITATEA DE A PEDEPSI ATUNCI CAND TREBUE ANTRUN MOD CE PUTINI PE PLANETA AR FI AN STARE SA FACA ,VOM TRAI SI VOM VEDEA

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: