Frauda in parlament

In astfel de situatii, in Corea de Sud si alte tari, ar iesi bataie in toata regula pentru o astfel de golanie meschina. Aia sunt adevaratii reprezentati legitimi ai oamenilor, care risca sa primeasca, pumni, picioare pentru ceea ce ei considera just.

Mai devreme azi, Titus Corlatean spunea ca opozitia nu mai are ce cauta in parlament. Pai domnule Corlatean, daca voi opozitia stati si-o frecati, cand aia voteaza fara cvorum oricum, sunteti complici, voi toti, care nu stati acolo sa tipati si sa incercati sa opriti frauda. Aveti imunitate in cacat, chiar asa pumnii si plamanii vi s-au atrofiat, precum fundul?

O muiere (fosta miss cu IQ-ul adecvat) Anastase si-un „intelectual” precum Sever Voinescu ne scuipa pe noi cetatenii, sterg pe jos cu constitutia si fac misto de voi, opozitia si cand sunteti prezenti si mai ales cand nu sunteti.

In caz de suferiti de lipsa de coloana vertebrala, puneti mana sa mergeti la farmacie si luati niste tribulul-terrestris, poate mai mult testosteron o sa inlocuiasca absenta mintii sanatoase si poate o sa avem si noi o bataie in parlament.

Luati exemplu stimati reprezentanti ai opozitiei…

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: