De ce gaborii si jandarmii au dreptate, iar Basescu nu

O mare parte din dentologi, asa zisi mari jurnalisti au stiut s-o bage la TV p’aia cu, „Vai de mine cum au putut sa strige asa ceva, vai de mine, cum mai poate sa-mi dea politistul amenda, cand ei incalca legea facand un miting neautorizat, vai, vai, vai…”, duceti-va si impuscati-va bai deontologilor basisti ce sunteti.

Hai s-o luam in ordinea gravitatii problemelor, oamenii aia au tot dreptul sa protesteze si sa strige ce vor, atunci cand o lege le diminueaza cu mai mult de 30% veniturile, in conditiile in care e criza, oamenii au rate la banci, nu mai au cum sa puna mancare pe masa pentru familiile lor. Un protest facut fara autorizatie, nu inseamna absolut nimic in economia acestei discutii.

De ce Basescu n-are dreptate? Fiindca el este cel care submineaza statul roman si siguranta nationala, fiindca prin gestul sau si al lui Boc, de a renunta la escora jandarmilor si politistilor, submineaza increderea publicului in aceste doua institutii. Mai mult, Basescu se comporta din nou, ca un betiv de pe maidan in functia de presedinte al tarii. Decizia de a renunta la jandarmi si politie e ilegala, fiindca asa scrie in lege, daca vrei sa renunta legal, atunci trebuie schimbata acea lege. Institutia prezidentiala, daca ar fi avut un om intreg la minte niciodata n-ar fi facut un asemenea gest, de a ii scuipa in vazul tuturor, pe politisti, pe jandarmi si in consecinta pe toti cetatenii acestei tari.

Basescu „nu renunta” la ei, ci incearca sa faca opinia publica sa renunta la ei (politisti si jandarmi), incearca sa dezbine opinia publica, care nu-i este favorabila, incearca s-o scindeze in cel mai grotesc fel posibil.

De abia acuma s-a trezit UDMR-ul sa spuna, ca ei considera intrarea in opozitie, atat timp cat puterea e in deriva. Pai ei sunt puterea, ei au contribuit la acea deriva, din cauza lor Boc, Roberta, Udrea si Basescu inca ne polueaza micul ecran, fiscalitatea si economia. Cea mai mare vina o are UDMR-ul fiindca a stat si-a frecat-o atunci, cand Basescu si sclavii lui din PDL treceau legislatie de genocid in masa pentru cetatenii romani. N-au protestat, ci au asigurat majoritatea pentru Basescu si apoi au mers pe burta.

Nu stiu de ce, niciun post de televiziune, sau jurnalist n-a dus o lupta pe bune, cu argumente intemeiate impotriva UDMR-ului pe tot parcursul acestui haos national. De ce le e frica? Partidul asta a fost in mai toate guvernarile din aceasta tara, nu se poate asa ceva, se tot perinda la guvernare si nimeni nu le scoate ochii pe buna dreptate, asa cum au patit cei de la PSD si PNL.

In conluzie subscriu la sloganul protestatarilor nenorociti care au subminat autoritatea statului.

IESI AFARA JAVRA ORDINARA!

Etichete: , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: