In timpul genocidului social, Negoita sparge 35 de milioane de euro

Intamplator stau in sectorul 3, evident nu-l suport si nu-i suport nici pe cei ce spun, „da dar sectorul 3 e altceva”, asa e; e un cacat la fel ca celelalte sectoare.

Cu 35 de milioane de euro poti sa faci 100 de scoli si gradinite, iar asta (Liviu Negoita) ii cheltuie pe nu stiu ce mega fantana cantatoare. In plina recesiune, in plina austeritate si ne mai injura astia, ca suntem nesimtiti fiindca nu suntem solidari. Pai tu esti ma Basescule? Personalul din spitale se duce in fiecare weekend sa bea whiskey in Constanta? Dar tu madam Udrea, care iti schimbi garderopa si accesoriile si masinile ca pe ciorapi, mai nou circuli cu elicopterul pe banii contribuabililor infrigurati si infometati pana la disperare.

De ce nu bagi banii astia Dle Negoita sa modernizezi sistemul de distributie energetica? De ce nu au prioritate banii astia pentru redotarea si renovarea fabricilor de morti din tara, ma refer la spitale, de ce banii astia n-au prioritate in modernizarea si mentenanta sinelor de tren, ca sa dea de lucru industriei grele, ca sa mareasca eficienta trenurilor, ca sa nu se mai produca accidente in care sa moara lume si sa se piarda marfa si timp.

Aici sunt banii dumneavoastra oameni buni, dar la astfel de dealuri (nu dealurile ce le urci si le cobori) in care sunt implicati cei din PD-L, Basescu este mai rau decat chior, cum e de obicei, e complet orb, n-are urechi si nici gura. Asta e dublul standard in politica romaneasca, in timp ce oamenii mor de frig, de foame, de boala, de injustitie s.a.m.d. astia construiesc patinoare, spauri, hoteluri, vile si palate (ce si le amplaseaza langa morminte, vezi cazu’ lu’ Videanu)…

Nu sunt un om religios (religie=credinta institutionalizata), fiindca la noi biserica are foarte multe pacate, de altfel ea controleaza si ascunde mafia locurilor de veci/cimitirurilor, dar sper din tot sufletul sa existe iadul, iar in viata de apoi dreptatea divina sa-i innece in viermii mortilor, in disperarea si suferintele romanilor pe acesti demoni.

Iar pentru cei care sunt de parere ca, las-o dreacu domne, suma asta e prea mare au gresit aia de-au facut dezvaluirea… Va reamintesc domnilor ca banii astia nu intra doar in buzunarele alora de fac porcaria de „constructie”, in mare parte intra in buzunarele celor ce au alocat si au dat unda verde la bani. Deci e perfect plauzibil, si asa astia au folosit trezoreria statului ca bani de imprumut, ca sa aiba noroc la ruleta. Ghiciti ce, au avut noroc la ruleta si inca au, dar deocamdata n-au achitat acel imprumut si nici n-or sa-l achite pana cand cativa dintre acesti neofanarioti criminali nu vor infunda puscaria, ca urmare a unei decizii irevocabile de instanta pe FOND!

Etichete: , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: