Netanyahu planuieste lovitura militara impotriva Iranului

A anuntat astazi intr-o audienta privata, la Washington DC, Lyndon LaRouche. El a adaugat faptul ca o astfel de lovitura militara va da nastere la un nou razboi de teren in Asia. Conform sursei lui LaRouche, un fost ofiter in cadrul securitatii israeliene, stabilit in New York, Netanyahu crede ca alegerile, din 2 noiembrie din SUA, l-au slabit pe presedintele american Obama, incat acesta poate conta pe sprijinul sau in cadrul unei lovituri aeriene vizand instalatiile nucleare ale Iranului. Mai mult, presedintele Frantei Nicolas Sarkozy a dat un sprijin tacit pentru acest atac, in ciuda faptului ca politica celorlalte state europene, inclusiv Germania, este una care doreste rezolvarea pe cale diplomatica.

Sursa il descrie pe Netanyahu, ca adamant in ceea ce priveste atacul impotriva Iranului, in ciuda faptului ca multi comandanti din elita israeliana se opun unui asemenea atac, si avertizeaza consecinte nefaste in urma unui asemenea gest; Anume: o lovitura de stat in Egipt, o posibila miscare militara a Siriei in dealurile Golan si atacuri serioase din partea Hamas si Hezbollah asupra tintelor dinauntrul Israelului.

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , ,

Un răspuns to “Netanyahu planuieste lovitura militara impotriva Iranului”

  1. Netanyahu planuieste lovitura militara impotriva Iranului - Ziarul toateBlogurile.ro Says:

    […] Netanyahu planuieste lovitura militara impotriva Iranului Wed Nov 17, 2010 17:19 pm A anuntat astazi intr-o audienta privata, la Washington DC, Lyndon LaRouche. El a adaugat faptul ca o astfel de lovitura militara va da nastere la un nou razboi de teren in Asia. Conform sursei lui LaRouche, un fost ofiter in cadrul securitatii israeliene, stabilit in New York, Netanyahu crede ca alegerile, din 2 noiembrie din […] […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: