Asa cum era de asteptat, referendumu’ a fost invalidat

Unu’ de la USL a tradata… Basescu este activa FMI-ului si a eurocratilor probailout. Revolutia portocalie nu a fost nimic altceva decat instalarea unei puteri colonialiste, care sa rastoarne oligarhii traditionali. Cu toate incalcarile de litera si de spirit a constitutiei si pana la urma a ratiunii de buna-credinta, Romania nu este numai o de facto colonie, ci si o de jure colonie. Interesele politicofinanciare din afara au invins votul popular/liber exprimat, au invins serviciile secrete, si ne-au demonstrat inca o data, ca numai lasi, corupti, tradatori, prosti si criminali conduc institutiile statului.

CCR-ul, prin aprobarea acelui cvorum, n-a facut nimic altceva decat sa stabileasca un de jure dublu standard in constitutionalismul romanesc. Alegerile locale, parlamentare si prezidentiale sunt validate fara cvorum, alesii sunt alesi fara cvorum, insa cand vine vorba sa-i dai jos pe nenorocitii astia, in special pe Basescu, ai nevoie de cvorum. Aceasta decizie sfideaza ratiunea si corectitudinea, iar impotentii aia de la USL, in loc sa bata cu pumnu’n masa in afara, si sa invoce exact acest temei legal si moral, s-au cacat pe ei, si au facut referendumul cu cvorum, desi trebuiau sa stie de harababura cu listele si datele demografice. Statistica si sociologia in Romania sunt la pamant. Nu se face cand trebuie, si atunci cand se face, se face defectuos, ergo necesitatea cvorumului implica tot felul de aiureli, tehnicalitati si sobolani dezgropati. Rusine USL pentru impotenta mentala si pentru lipsa de curaj. Sa va manance flacarile lui Minos, impreuna cu nenorocitii aia de la PDL si in special de la UDMR!

Ipoteza: oare rusii si chinezi ar inarma revolutionarii/rebelii antibasescu? Oare Al Qaeda, manata de americani ar fi si ei antibasescu, asa cum sunt antiassad la ordinul petrolistilor anglo-americani si marionetelor arabe? Eu nu cred…

Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s


%d blogeri au apreciat asta: